MENÚ ANY NOU
(1 gener)

Per Començar, proposem a escollir

Còctel de llagostins de Sant Carlos amb salsa rosa
o
Pernill ibèric de gla
o
Carpaccio de tonyina montadito en amanida d´alvocat
o
Carpaccio de vedella amb raspadures de parmesà
o
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs, montaditos de tomáquet a la vinagreta de mel

Seguirem amb

Un bon lletó de xai fet al romaní amb patates de pobre
o
Garrí a les fines herbes amb puré de poma
o
No et perdis els nostres arrossos de boletus o de marisc (min, 2 Pers)
o
Canelons de marisc o de carn
o
Si prefereixes peix, sarsuela de rap i lluç amb marisc

Postre

Sorbet de llimona al cava, torrons i neules


CELLER

AIGÜES, CAFÈ I INFUSIONS
VI BLANC TORREBLANCA D.O. PENEDÈS
VI NEGRE TORREBLANCA D.O.PENEDÈS
VI ROSAT MONOLOGO GAUNADRA D.O. NAVARRA
CAVA FREIXENET BRUT VINTAGE


Preu per Persona: 42,00 €
(IVA inclòs)

MENÚ INFANTIL

Bue Plate

Macarrons a la Bolonyesa
Escalopa, Patates Fregides i Mini Croquetes de Pernil

Per Postres

Torrons i Neules


Begudes

Aigues i Refresc


Preu per Nen: 20,00 €
(IVA inclòs)

HAGA SU RESERVA AHORA – PLAZAS LIMITADAS

Reservas y más información al 93 815 59 67 o al 671 21 84 44
o rellene el formulario aquí abajo

MENÚ ANY NOU - 1 GENER 2019
Mayor de 11 años cuenta como un adulto
menu_1_enero_2019