MENÚ SANT ESTEVE
(26 desembre)

Primer plat

Amanida de Formatge de Cabra amb Fruits Secs, Tomàquet Cherry, amb Vinagreta de Mel i Oli Aromàtic
o
Amanida de Salmó Fumat amb Brots frescos de Crudités i Vinagreta de Vermut, amb Vinagre de Mòdena i Oli Verge d’Oliva
o
Encenalls de Pernil Ibèric amb Xapata i Tomàquet

Segon plat

Caldereta d’Arros amb Llamàntol i Rap
o
Medalló de Filet de Vedella amb Salsa de Ceps, acompanyat de Pastis de Patata al Gratén

Postre

Torrons i Neules


CELLER

VINS DE LES NOSTRES BODEGUES, BLANCS I NEGRES
AIGÜES, CAFÈ I INFUSIONS


Preu per Persona: 45 €
(IVA inclòs)

MENÚ INFANTIL

Bue Plate

Macarrons a la Bolonyesa
Escalopa, Nuguets i Patates Fregides

Postres

Torrons i Neules
o
Gelat


Begudes

Aigües o Refresc


Preu per Nen: 20 €
(IVA inclòs)

HAGA SU RESERVA AHORA – PLAZAS LIMITADAS

Reservas y más información al 93 815 59 67 o al 691 071 007
o rellene el formulario aquí abajo

MENÚ SANT ESTEVE - 26 DESEMBRE
Mayor de 11 años cuenta como un adulto
menu_sant_esteve-2019