
MENÚ SANT ESTEVE
(26 desembre)
Primer plat
Amanida de Formatge de Cabra amb Fruits Secs, Tomàquet Cherry, amb Vinagreta de Mel i Oli Aromàtic
o
Amanida de Salmó Fumat amb Brots frescos de Crudités i Vinagreta de Vermut, amb Vinagre de Mòdena i Oli Verge d’Oliva
o
Encenalls de Pernil Ibèric amb Xapata i Tomàquet
Segon plat
Caldereta d’Arros amb Llamàntol i Rap
o
Medalló de Filet de Vedella amb Salsa de Ceps, acompanyat de Pastis de Patata al Gratén
Postre
Torrons i Neules
CELLER
VINS DE LES NOSTRES BODEGUES, BLANCS I NEGRES
AIGÜES, CAFÈ I INFUSIONS
Preu per Persona: 45 €
(IVA inclòs)

MENÚ INFANTIL
Bue Plate
Macarrons a la Bolonyesa
Escalopa, Nuguets i Patates Fregides
Postres
Torrons i Neules
o
Gelat
Begudes
Aigües o Refresc
Preu per Nen: 20 €
(IVA inclòs)
HAGA SU RESERVA AHORA – PLAZAS LIMITADAS
Reservas y más información al 93 815 59 67 o al 691 071 007
o rellene el formulario aquí abajo
